Τρεις ευκαιρίες

Καλησπέρα βιβλιόφιλοι! Η Τατιάνα Tζινιώλη υπογράφει το 8ο πολυαναμενόμενο βιβλίο της συστήνοντας την Νοέλ και τον Τρίσταν στις απανταχού ρομαντικές ψυχές. Η ιστορία χρονολογείται ένα τριήμερο της 4ης Ιουλίου όπου το πρωταγωνιστικό ζευγάρι βάζει ένα στοίχημα με τρεις ευκαιρίες. Κανείς δεν θέλει να χάσει αλλά ίσως κερδίσει τελικά ο έρωτας; Για πολλοστή φορά η συγγραφέας οικοδομεί χαρακτήρες ολοκληρωμένους με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους. Eίναι όμως η πρώτη φορά που συνδέθηκα τόσο με την κεντρική ηρωίδα. Η Νοέλ-το κορίτσι των Χριστουγέννων- κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη μου γιατί παρόλο που ελλοχεύει ο φόβος μέσα της τολμά στον έρωτα.

‘’Κοιτάω αόριστα την αντανάκλασή μου στο τζάμι του συρμού. Θέλω να φανώ πιο δυνατή, όμως το γεγονός είναι πως ο φόβος με προστάτεψε όλα αυτά τα χρόνια. Με προστάτεψε από το να πληγωθώ πολύ και να καταλήξω σε χωρισμούς και όσα αυτοί συνεπάγονται. Και η αλήθεια είναι πως ο Τρίσταν είναι ο τύπος του αγοριού που θα κάνει την καρδιά μου χίλια κομμάτια πριν περάσει από πάνω της’’.

Όπως είναι αναμενόμενο, η χημεία της με τον πνευματώδη Τρίσταν είναι εκρηκτική προσφέροντας στιγμές ακατάσβεστου πάθους και γνήσιου ρομαντισμού. Γενικά στο ερωτικό σύμπαν της Τατιάνας Τζινιώλη όλα είναι έντονα και ηχηρά γι’ αυτό μας μένουν αλησμόνητα. Οφείλω να μνημονεύσω και την άριστη ψυχογράφηση των δευτερευόντων χαρακτήρων, ειδικά οι τρεις φίλες μου έβγαλαν vibes Bold Type. Στα αδιαμφισβήτητα συν ανήκει το μοτίβο με τις εναλλασσόμενες αφηγήσεις για να έχουμε άμεση πρόσβαση στις σκέψεις τους αλλά και οι πλουμιστές περιγραφές για να ταξιδεύουμε νοητά στο μέρος που επιθυμεί π.χ στο Παρίσι. Από το πρώτο βιβλίο της μέχρι τώρα δεν έχει χάσει το χάρισμα να μας μεταφέρει σε μοναδικά μέρη για να αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μας.
Κατ’ εμέ είναι το πιο ισορροπημένο ερωτικό μυθιστόρημα της συγγραφέως με τη γραφή να ρέει πιο αβίαστα από ποτέ και θα γίνει αναγνωστική προτεραιότητα πολλών βιβλιόφιλων.

2 σκέψεις σχετικά με το “Τρεις ευκαιρίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s